Mentaal fit en sterk: JIJ bepaalt.
Op vrijdagavond 2 mei geef ik een gratis informatiesessie over de 3-stappenmethode Mental Fitness 4U in Kerkrade. Dus wil jij meer positiviteit in je leven? Beter weten wat je wilt in je werk en privé? Meer rust, balans en plezier beleven? En dat op een praktische, concrete en duidelijke manier? Voor de rest van je leven? Laat je dan inspireren door dit unieke (mentale) trainingsconcept en kom 2 mei naar de informatiesessie.
Je mentale fitheid is jouw vermogen om een tevreden en gelukkig leven te leiden. Net als een spier kun je deze mentale fitheid trainen. Hoe je jezelf mentaal kunt trainen, dat is voor veel mensen onduidelijk. In de afgelopen jaren heb ik met mijn achtergrond als psycholoog en coach een trainingsmethode ontwikkeld waarin je in 3 sessies alle kennis en handvatten krijgt om jouw mentale fitheid een flinke boost te geven.

Positief denken rust en balans mentaal sterk

Drie sessies van 2 uur. Dat is het aantal sessies dat je in jezelf investeert. Een investering die ervoor zorgt dat jij de rest van je leven alle kennis in huis hebt om jouw positieve gevoel te sturen!

Praktisch en doelgericht. Dat zijn de kernwoorden van deze training. Geen geneuzel, maar resultaten, inspiratie en positieve energie. Elke sessie opnieuw. Met tussendoor huiswerkopdrachten om jouw mentale fitheid een flinke boost te geven.

Maar... Je moet wel durven. Lef hebben om eerlijk naar jezelf te kijken. Onderzoek doen naar jouw valkuilen en uitdagingen. Veranderingen doorvoeren die nodig zijn om jouw doelen te bereiken.

Ik beloof niet dat je achterover kunt leunen. Nee, als je kiest voor Mental Fitness 4U is het gewoon keihard werken. Niet fysiek, maar wel mentaal. Ik vraag discipline en commitment van je, zodat jouw mentale fitheid een enorme boost krijgt. Het resultaat is het harde werk waard. Na het volgen van deze training sta jij positiever, energieker en gelukkiger in je werk- en in je privéleven!

Ben jij nog niet overtuigd? Laat je dan prikkelen tijdens de gratis informatiesessie. Voor deze sessie kun je je telefonisch aanmelden (045 545 5222) of per e-mail via balie@detoekomstisaanjou.nl

Gratis informatiesessie:
Datum: 2 mei 2014
Tijd: 19.30 uur - 20.15 uur
Plaats: Sport- en Leefstijlclub De Toekomst

Data groepstraining:
Vrijdagavond 16 mei, 23 mei & 30 mei
Tijd: 19.15 uur - 21.15 uur
Plaats: Sport- en Leefstijlclub De Toekomst
 

Louise Hildebrand • 05-05-2014, 12:27
Ondanks mijn heupongeluk kon ik de informatiesessie gewoon geven. Met succes, de groep in Kerkrade zit vol! Wil jij ook mentaal sterk zijn? Je niet door andere mensen van de wijs laten brengen? Positief leren denken? En leren genieten van kleine dingen? Stuur me een mailtje. Ook al woon je ver weg, we kunnen kijken welke alternatieve mogelijkheden er zijn zodat jij mentaal fit en sterk wordt en vooral blijft!

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar je gestuurd
     ter bevestiging van je reactie.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.

Vanzelfsprekend zijn er een paar gedragsregels betreffende de inhoud van je reacties.