Mentaal fit en sterk: JIJ bepaalt.
Rubriek: Mental Fitness 4U • 

Om meer begrip voor elkaar te krijgen. Om de samenwerking te verbeteren. Om de onderlinge relatie te versterken.�Omdat het prettig is om samen met iemand die je kent de training te volgen. Omdat het financieel voordeliger is dan een 1-op-1. Er zijn verschillende redenen waarom mensen kiezen voor een 2-op-1. Tijdens een 2-op-1 volg je als duo de training Mental Fitness 4U. Denk hierbij aan je partner, collega of vriend/vriendin.

3 sessies, 3 stappen
In drie sessies van 2 uur worden 3 stappen doorlopen om mentaal fit, sterk en veerkrachtig te worden. De data, tijdstippen en locatie worden in overleg bepaald.

Stap 1: de persoonlijke missie

Samen kijken we wat echt belangrijk is in je werk- en/of privé-leven. Zit je op het goede spoor? Of zou je dingen anders willen zien, maar weet je niet hoe? Als je weet wat je belangrijk vindt, bijvoorbeeld rust en balans of positief denken, dan kun je vervolgens realistische en haalbare doelen stellen. In deze sessie leer je hoe je deze doelen stelt en uitvoert.

Stap 2: positief denken

Gedachten maken je of breken je. In deze stap gaan we in op de rol van het denken. Wat is denken? En nog belangrijker, hoe ga je ermee om? Juist als je veel negatieve gedachtes hebt? We gaan uitgebreid in op denkfouten. Dit zijn manieren van denken die jou belemmeren om positief en vol vertrouwen in het leven te staan. Daarnaast krijg je anti-piekertips.

Stap 3: bewust leven

Vaak leven we in het verleden of in de toekomst. Of we laten ons te veel door problemen afleiden. In deze stap gaan we in op mindfulness en jouw probleemoplossingsvermogen. Hoe zorg je voor aandacht voor de dingen van vandaag? En hoe kun je problemen goed aanpakken en oplossen? Ook besteden we in deze sessie aandacht voor timemanagement. Zo blijf jij de baas van je agenda en laat jij je niet zomaar afleiden door de urgentie van een ander.

Meer weten? Lees dan de folder, stuur een e-mail of bel naar 06 52 33 68 90.

Reacties van deelnemers

'Fijne training vol inzichten. Het is hard werken, maar dat is het waard!'

'Omdat we samen de training volgden konden we elkaar scherp houden op het huiswerk. Dat was heel prettig!'

'Ik had veel onrust maar wist niet waar die onrust vandaan kwam. Door de training ben ik erachter gekomen wat er aan de hand is.'

'Het was fijn om samen met mijn partner de training te volgen. Ik kwam achter mooie dingen die ik helemaal niet van hem wist!

 

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar je gestuurd
     ter bevestiging van je reactie.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.

Vanzelfsprekend zijn er een paar gedragsregels betreffende de inhoud van je reacties.