Mentaal fit en sterk: JIJ bepaalt.
Rubriek: Ondernemer • Tekst en Redactie • 

Een van mijn leukste opdrachtgevers van de afgelopen tijd is Andu. Zij is druk bezig om een webshop te maken voor zilveren sieraden en ik help haar bij haar webteksten.

Vanaf het eerste moment dat ik met haar sprak klikte het tussen ons. Ik herinner me onze eerste afspraak bij haar thuis. Normaalgesproken duurt een afspraak gemiddeld een uur, maar ik geloof dat ik pas tweeënhalf uur later de deur uit stapte.

En wat een hoop dingen komen er kijken bij het opstarten van een webshop! Vergeleken met haar heb ik het makkelijk gehad. Destijds heb ik weinig energie gestoken in mijn allereerste website (dit is mijn 3e website sinds ik ben gestart als zelfstandige). Achteraf gezien een erg statische, onpersoonlijke en nietszeggende website. Daar kan Andu niet mee wegkomen. Sterker nog, haar website is haar product. Of beter gezegd, de sieraden in haar webshop zijn haar product. En die moeten op de juiste manier aan de man worden gebracht.

Wat mij opvalt is dat Andu een èchte missie heeft. Een missie om niet zomaar een webshop te openen, maar om de perfecte webshop te openen. Eentje die je niet zomaar vindt op elke hoek van internet, maar eentje die persoonlijkheid uitstraalt zonder al te veel poespas. Helder, duidelijk, betrouwbaar en vooral bijzonder.

Ik spreek vaak mensen die allerlei plannen hebben om wat op te starten. Helaas maken 9 van de 10 mensen hun plannen niet concreet. Juist omdat de opstartfase zoveel onzekerheid met zich meebrengt. Andu is iemand die, ook al heeft zij haar 'struikelmomenten', de eindstreep zal halen. Ik ben vereerd dat ik mag bijdragen aan haar toekomstig succes!

 

Andu • 31-10-2010, 11:45
Ben er stil van, krijg er wel vleugels van :) Dankjewel lieve Louise :)
Louise Hildebrand • 31-10-2010, 13:31
Graag gedaan! Ik meen elk woord van dit bericht :) Spreek je snel!

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar je gestuurd
     ter bevestiging van je reactie.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.

Vanzelfsprekend zijn er een paar gedragsregels betreffende de inhoud van je reacties.