Mentaal fit en sterk: JIJ bepaalt.

Sinds oktober 2019 geef ik les bij Body Style, een sportschool waar ik met open armen werd ontvangen. Inmiddels leer ik steeds meer leden kennen en raken de lessen BBB (Buik, Benen, Billen) en Body Balance steeds voller. Daarnaast heb ik er een nieuwe opdracht bijgekregen: ondersteunen bij de marketing en externe communicatie.

Toen ik hier binnenkwam vielen me namelijk een aantal dingen op. Dingen waarvan ik dacht: zonde om deze dingen niet naar buiten te communiceren. Ik zag Body Style als een verborgen schat. Een sportschool die tussen alle grote fitnessketens onzichtbaar werd. En dat is jammer, vooral omdat deze sportschool heel veel te bieden heeft. Juist aan mensen die moeite hebben om het sporten vol te houden.

Kracht naar buiten brengen

De website, social media. Inmiddels ben ik samen met collega's van Body Style druk bezig om de kracht van de sportschool beter op de kaart te zetten. Een van de meest verborgen schatten is de passie voor sport van eigenaar Lambert de Reuver. Ook dat wil ik graag naar buiten brengen in de vorm van een interview. Eigenlijk wilde hij dat niet. Helemaal niet met foto. Gelukkig heb ik hem overtuigd dat het juist goed is om meer te vertellen over zijn sportschool.

Zo kan hij potentiële leden trekken die aansluiten bij datgene wat zijn sportschool te bieden heeft. En dat is: veel persoonlijke aandacht, goede begeleiding en gezelligheid. En dat tegen een zeer schappelijke prijs.

Fitnessabonnementen vergeleken

Ter vergelijking: bij Basic Fit betalen leden voor een comfort fitnessabonnement 19,99 per 4 weken. Bij Body Style kunnen mensen al een onbeperkt fitness-abonnement afsluiten vanaf 24,95 per maand. Omgerekend betalen leden bij Body Style slechts 3,29 euro extra per maand voor professionele fitnessbegeleiding. Voor het geld hoeven mensen dus niet voor een grote fitnessketen te kiezen.

Tegenwoordig is de concurrentie groot. Sportscholen en fitnesscentra schieten als paddenstoelen uit de grond. Een abonnement afsluiten is gemakkelijk. Blijven sporten en je fitnessdoel behalen is een stuk moeilijker.

Haal je doel

Je vergroot de kans op het halen van je doel als je de juiste begeleiding hebt. Of dat nou in de vorm is van een fitnessinstructeur, een groepslesinstructeur of een personal trainer. In een volgend blog ga ik dieper in op goede voornemens en hoe je jouw goede voornemens kunt volhouden.

Voor diegenen die nieuwsgierig zijn geworden naar het interview, klik dan HIER.

Wil je meer informatie over Body Style, kijk dan op bodystyle-uden.nl, facebook.com/BodyStyleUden of instagram.com/bodystyle_uden.

 

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar je gestuurd
     ter bevestiging van je reactie.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.

Vanzelfsprekend zijn er een paar gedragsregels betreffende de inhoud van je reacties.