Mentaal fit en sterk: JIJ bepaalt.
Rubriek: Bewustwording • Bodybalance • 

Je levensenergie voelen, innerlijke kracht vinden, stilstaan bij jezelf, ademhaling en beweging volledig samen laten smelten... Bodybalance 53 is voor mij vooral bijzonder vanwege de achterliggende boodschappen. Laat je inspireren en warm maken door de volgende teaser.

BODYBALANCE 53 is een innerlijke reis en een enorme workout met ongekende mogelijkheden. Dit wordt weerspiegeld in het Tai Chi warming up nummer Redemption Song, een nummer dat gaat over vrijheid, dat je vult met energie en dat vervolgens overgaat in flow en lengte van de Sun Salutations.

De Standing Strength is misschien wel het meest uitdagende nummer van deze release. Je benen zullen branden! Focus op je ademhaling, kies ervoor om de pijn te voelen en breng deze energie naar je vingertoppen. Het is een Amazing gevoel!

While My Guitar Gently Weeps is een prachtig nummer voor een mooie, langzame Balans. Het moedigt je aan om zelfvertrouwen te krijgen. Sterke benen en een gefocuste blik slepen je door dit nummer.

Tegen die tijd heb je de heupstretches verdiend dus laat alle spanning wegvloeien. Dit is de stilte voor de storm.

Deze storm dient zich aan in de vorm van twee Core-nummers. Het eerste nummer pakt de buik aan en introduceert de Iron Cross. Je voelt je als een turner in de ringen! Vervolgens lig je op je buik. Stel je voor dat je een vliegtuig bent... Daarna verlaat je als parachutist het vliegtuig terwijl je de billen, rug en hamstrings traint.

Stay, de staande Twist nodigt je uit om vrijheid te voelen en te stralen.

De laatste stretch brengt je terug naar huis om vervolgens je geest, lichaam en ademhaling tot rust te brengen. Voel je levenskracht terwijl je je mat pakt en terugkeert naar het dagelijkse leven.

Ben jij Bodybalance-instructeur? Dan is de inschrijving voor kwartaal 2 inmiddels geopend:

Zaterdag 14 mei en zondag 15 mei in Amsterdam

Zaterdag 21 mei in Roosendaal

Vrijdag 27 mei en zaterdag 28 mei in Apeldoorn

Zondag 29 mei in Antwerpen

Dit kwartaal ben ik in Apeldoorn (zaterdag 28 mei) en Antwerpen. Volg je op een van deze dagen de BB-masterclass, kom dan voor of na de masterclass gerust gedag zeggen of jouw Bodybalance-ervaringen delen!

 

Ootje • 19-04-2011, 11:18
Spannend! Klinkt heel goed en verslavend mooi. Ik zie je vrijdag.
Louise Hildebrand • 19-04-2011, 11:22
Ik vind het ook superspannend! Ben benieuwd hoe jullie deze release gaan ervaren. Tot vrijdag.
Ansj • 19-04-2011, 18:59
Heel mooi beschreven, ik krijg er nu al zin in, maar ik ben net pas 2 weken bezig met 52 en die vind ik ook al heel erg mooi.
Ik ga naar Roosendaal, jammer dat ik je niet zie. Ik ga ook de CX30 meedoen, ik ben benieuwd.
Louise Hildebrand • 20-04-2011, 08:45
Heel mooi vertaald uit het Engels ;-) Ik kan me voorstellen dat je geniet van BB 52. Deze release is een van mijn favorieten en vind ik vooral qua muziek mooi. Zo heeft elke release iets unieks voor jou en je individuele deelnemers. Veel plezier in Roosendaal en ik hoor alsnog graag je ervaringen!

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar je gestuurd
     ter bevestiging van je reactie.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.

Vanzelfsprekend zijn er een paar gedragsregels betreffende de inhoud van je reacties.