Mentaal fit en sterk: JIJ bepaalt.
Rubriek: Goed in je vel zitten • Inspirerend • 
Van 2-5 februari wordt in de Jaarbeurs te Utrecht de nationale Gezondheidsbeurs gehouden. Mijn 100 snelste volgers betalen geen 20 euro, maar 2,50 voor deze beurs. Hoe? Door naar de site van de Gezondheidsbeurs te gaan en bij het bestellen van de tickets de actiecode: LOUISE in te vullen.
Cadeautje: voor 2,50 naar de Gezondheidsbeurs
Vorig jaar heb ik ook deze beurs bezocht en ik heb me prima vermaakt! Je vindt er van alles op gebied van gezondheid, body, mind, health en food (gegarandeerd dat ik wat lekkers ga kopen!).

Tip: check van tevoren het programma zodat je op tijd bij interessante workshops bent. De workshops en lezingen van populaire personen zijn snel vol. (Tenzij je graag op de grond zit.) Veel plezier!

Als psycholoog, coach en nationaal Bodybalance trainer van Les Mills houd ik me dagelijks bezig met body & mind. Voor bedrijven is deze combinatie extra interessant. Workshops op gebied van mentale gezondheid bied ik altijd op een energieke en enthousiaste manier aan. Kijk gerust in mijn dienstenaanbod of bekijk mijn YouTube-filmpje over mentale fitheid. Jouw gevoel van geluk is te trainen! Meer weten? Stuur gerust een e-mail voor meer informatie.
 

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar je gestuurd
     ter bevestiging van je reactie.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.

Vanzelfsprekend zijn er een paar gedragsregels betreffende de inhoud van je reacties.