Mentaal fit en sterk: JIJ bepaalt.
Rubriek: Inspirerend • 

Dit weekend heb ik een Beleef bewust-weekend gevolgd. Een weekend op Ameland met veel rust, ontspanning, inzichten, bijzondere ervaringen èn creatieve expressie. Het tastbare resultaat zie je hier.

 

Marjolein • 17-03-2010, 16:50
Ik vind het verf-schilderij erg mooi. Ik zie er 'het hart op de juiste plaats' in ;-). Mbt de pasteltekening. Ben zelf niet zo van de pastelletjes. Laat mij maar lekker knallen met kleur. Maar dat is heel persoonlijk natuurlijk...
Julia • 17-03-2010, 23:34
Hahaha, ik vind de pastel juist helemaal geweldig!!! Maar super dat je zoiets gedaan hebt...heerlijk toch om je hart zo te laten spreken?
Louise Hildebrand • 18-03-2010, 10:02
Zonder na te denken en zonder inhoudelijke voorwaarden uiten wat je voelt. Dat is inderdaad heerlijk! Mijn voorkeur gaat uit naar knalkleuren en verf, maar het werken met pastelkrijt is echt lekker heb ik gemerkt. Juist omdat je met je vingers kleuren kunt uitvegen. Om die reden heb ik gisteren een doos pastelkrijt en papier gekocht. Marjolein, ik laat het je binnenkort ervaren ;-)
Marjolein • 18-03-2010, 11:59
Wauw. Ik ben benieuwd ! Neem je de kleurkrijtjes dan mee naar Doppio? ;-) x
Louise Hildebrand • 19-03-2010, 12:12
Ik weet niet of meneer Doppio dat zo'n goed idee vindt ;-) Tenzij meneer Doppio z'n mooie, strakke interieur wil zien veranderen in een kleurrijke omgeving. De krijtjes geven nl. flink af!

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar je gestuurd
     ter bevestiging van je reactie.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.

Vanzelfsprekend zijn er een paar gedragsregels betreffende de inhoud van je reacties.