Mentaal fit en sterk: JIJ bepaalt.
19| 04| 07
Rubriek: Tekst en Redactie • 

Deze week werd ik benaderd voor een superleuke en uitdagende klus. Het schrijven van een brochure voor Schouten & Nelissen.

De dame die me benaderde vond me door te googelen en omdat mijn weblog haar aansprak besloot ze contact met me op te nemen. De dag erna reisde ik naar Zaltbommel en inmiddels is mijn offerte akkoord. Het leuke aan deze klus is dat ik de opdrachtgever al kende. Schouten & Nelissen is een van de grootste trainingsbureaus van Nederland dus voelde ik me ontzettend vereerd dat ik werd benaderd voor deze opdracht.

Helemaal toen tijdens de briefing bleek dat de dame van Schouten & Nelissen ook tekstschrijver is. Voor mij een dubbel compliment! Voor mij wacht nu een grote uitdaging omdat ik heel veel informatie op een klantvriendelijke manier moet verpakken in pakweg drie à vier pagina's.

Het onderwerp: coaching. Deadline: dinsdagochtend. Omdat ik natuurlijk al grondige kennis heb van coaching moet me dit zeker gaan lukken. Heb ik straks en morgen geen inspiratie, dan moet ik een vrije dag uit het weekend opofferen. Ach. In dit geval vind ik dat geen ramp!

 

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar je gestuurd
     ter bevestiging van je reactie.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.

Vanzelfsprekend zijn er een paar gedragsregels betreffende de inhoud van je reacties.