Mentaal fit en sterk: JIJ bepaalt.
Rubriek: Bodybalance • Training • 

'Zit je nog in een dip?' Gek om soms zomaar, voor mij out of the blue, dit soort vragen te horen. En dan herinner ik me. O ja, m'n laatste blog ging over het Megakwartaal-dip!

Juist als ik in een andere setting ben verwacht ik deze vraag niet (bijvoorbeeld op de sportschool). En wat ik niet verwacht, daar reageer ik verbaasd op. En mijn dip-momenten zijn (gelukkig) ook echt dip-momenten. De dip-dagen, -weken of -maanden, die zijn gelukkig al lang en breed passé.

Na dit laatste blog had ik geen tijd om in een dip te hangen. Sterker nog. Ik moest 'presteren'. Samen met een collega had ik dit weekend de eerste twee dagen van een Bodybalance-opleiding. Twintig nieuwsgierige, nieuwe Bodybalance-instructeurs in spe namen gretig alle informatie die we hen aanreikten in ontvangst.

Wat heerlijk om zoveel nieuwe mensen te kunnen inspireren om het beste uit zichzelf te halen. Om hen meer te laten proeven van Bodybalance, de bewegingen van dit groepsfitnessprogramma en de manier van coachen. Om ze duidelijk te maken welke ingrediënten er nodig zijn om een fantastische Beodybalance-les neer te zetten, volledig in de essentie van dit programma.

Aanstaande zaterdag is dag 3 van deze opleiding. Help, waar zijn mijn weekenden gebleven?! ;-)

 

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar je gestuurd
     ter bevestiging van je reactie.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.

Vanzelfsprekend zijn er een paar gedragsregels betreffende de inhoud van je reacties.