Mentaal fit en sterk: JIJ bepaalt.
Rubriek: Persoonlijk • 

'Ga jij nog op vakantie?' Het is geloof ik de meest gestelde vraag van de afgelopen weken. Helaas, voor mij zit het er niet in dit jaar. De koop van een huis, andere meubels, een nieuwe keuken, daar gaan een hoop kosten in zitten. En dan moet je keuzes maken. Dat betekent echter niet dat ik zo nu en dan achterover leun en niets doe. Integendeel.

Ik heb het vooral deze week gemerkt. De allerlaatste opdrachten die ik moest afronden, slurpten energie van me. Het mooie weer, de koffers pakkende vakantiegangers en zongebruinde mensen met een hoop vakantieperikelen. Het pakt. Het beïnvloedt en het laat m'n werkmotivatie zakken tot het vriespunt.

Dus heb ik besloten om een paar dagen tot een week niets te doen. Ik ga genieten van het weer, m'n nieuwe huis, m'n vrienden en vooral van het nietsdoen. Heerlijk ontspannen, per dag kijken waar ik zin in heb en dan pas actie ondernemen. Sporten, lezen, rondhangen, schrijven. Het maakt me niet uit wat ik doe, als ik er maar lol in heb. Dus als het wat stil is op dit blog, dan weten jullie de reden hiervan. Tot volgende week, misschien...

 

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar je gestuurd
     ter bevestiging van je reactie.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.

Vanzelfsprekend zijn er een paar gedragsregels betreffende de inhoud van je reacties.