Mentaal fit en sterk: JIJ bepaalt.
Rubriek: Coaching • 

Ik ben iemand die gelooft in het hier en nu. In het leven hier op aarde, mijn eigen invloed op zaken en de consequenties die daaruit voortvloeien. Hoe kom ik in godsnaam op dit onderwerp?

Omdat een deelnemer uit mijn bodybalanceles me ermee confronteerde. Uit respect voor deze dame vertel ik niet het complete verhaal, maar waar het op neerkomt is dat zij heel haar leven al op zoek is naar de oorsprong van haar lichamelijke pijn. Die zoekt ze niet in dit leven, maar in vorige levens.

Hoe kwamen we op dit onderwerp? Na de les sprak ik deze deelnemer aan en complimenteerde ik haar dat ze tijdens de balanstrack geen muur hoefde vast te houden. Dit compliment was voor de dame aanleiding om te vertellen dat ze zich lichamelijk ook beter in balans voelt nu ze meer weet over haar vorige levens en het leed uit al deze levens.

Voor de zoveelste keer was ik in even in shock. Hoewel ik ondertussen weet wat bodybalance bij mensen los kan maken, blijf ik me verbazen over de verhalen die deelnemers me toevertrouwen. Aangezien ik vrij nuchter en 'aards' ben, moest ik flink slikken toen ik dit reïncarnatieverhaal hoorde. Toch vind ik het nooit vervelend om achteraf een luisterend oor te bieden. Voor mij is het een kleine moeite en de mensen verlaten met een opgelucht gevoel de zaal...

 

Witlof • 21-06-2007, 22:49
Vraag haar de volgende keer even waar precies die reizende ziel zit.

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar je gestuurd
     ter bevestiging van je reactie.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.

Vanzelfsprekend zijn er een paar gedragsregels betreffende de inhoud van je reacties.