Mentaal fit en sterk: JIJ bepaalt.
Rubriek: Persoonlijk • 

Normaalgesproken ben ik niet gecharmeerd van wervingsmails, maar deze e-mail heb ik wèl gelezen.

Postzegelactie: Help de dierenambulance helpen

Geachte heer/mevrouw,

Omdat de dierenambulance geen subsidie krijgt hebben we een actie op touw gezet om geld in te zamelen. We vragen mensen om alle postzegels die op de post zitten te bewaren en te schenken aan de dierenambulance. Deze worden dan verkocht en de opbrengst is geheel voor de dieren. We weten dat bedrijven niet veel post met postzegels krijgen maar we willen u erop wijzen dat dit een blijvende actie is dus u kunt de postzegels ook opsparen en dan pas opsturen.

U kunt de postzegels sturen naar:

Dierenambulance
T.a.v. de Postzegelactie
D. Lopse Hockesweg 1
4315 PJ Dreischor

Als u de dierenambulance wilt steunen door een donatie te doen kan dit natuurlijk ook. U kunt een bedrag storten op Bankrekeningnummer: 13.64.72.656t.n.v. Stichting Dierenvrienden te Dreischor. Stuur deze e-mail aub naar zoveel mogelijk mensen en help zo onze actie tot een groot succes te maken.

Voor meer informatie over deze actie en ons werk zie onze website www.dierenvriendensd.nl. Namens ons en de dieren alvast heel erg bedankt.

Met vriendelijke groet,

De Dierenambulance Schouwen

Het laat me nadenken over de redenen waarom mensen een dergelijke mail wel of niet lezen. Als ik voor mezelf spreek, dan kijk ik eerst naar het onderwerp. Spreekt dat me aan? Ten tweede kijk ik naar de manier waarop ik word aangesproken. Krijg ik het idee dat me wat wordt aangesmeerd? Wordt er ingespeeld op mijn gevoelens? Of wordt er objectief een mededeling gedaan? Ten derde wil ik het idee krijgen dat er aandacht is besteed aan de e-mail en dat de schrijver betrokken is bij het onderwerp/bedrijf. Andere ervaringen hoor ik natuurlijk graag.

 

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar je gestuurd
     ter bevestiging van je reactie.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.

Vanzelfsprekend zijn er een paar gedragsregels betreffende de inhoud van je reacties.