Mentaal fit en sterk: JIJ bepaalt.
Rubriek: Bodybalance • Instructeur • Training • 

Alive, but not kicking anymore... Dat is hoe ik me voel. Ik had verwacht dat ik volledig uitgeput zou zijn na vier dagen gevuld met voorbereidingen,trainingen, meetings, masterclasses en indrukken, maar het valt me mee. Dat kan ik niet zeggen van de afgelopen dagen.

Toen ik gisterochtend wakker werd kon ik mezelf nauwelijks motiveren om uit bed te stappen. Elke beweging die ik maakte voelde ik in mijn hele lichaam. Wat een spierpijn! Een paar uur slaap en een flinke scheut alcohol van de feestavond ervoor gaf me als extra cadeau een flinke kater. In bed blijven liggen zat er helaas in niet in. Sterker nog, ik had nog twee lessen te gaan waarvan eentje met ons hele nationale Bodybalanceteam en Dr. Dave.

Wow. Wat een spectakel. Wat een energie en wat geweldig om zo met ons hele team als one tribe op het podium te staan. Om zoveel instructeurs te mogen inspireren, om op die manier de boodschap van Les Mills door te geven aan zoveel mogelijk mensen... Creating life changing fitness experiences, everytime, everywhere.

Het is nauwelijks te omschrijven hoe het voelt om deel uit te maken van de Les Mills tribe. Het is een way of life, een manier van denken. Vol inspiratie. Vol energie. Vol passie.

Zucht. Het is over. Nu nog even nagenieten van de ervaring.

Gelukkig heb ik een souvenier ;-)

 

Lin • 15-11-2010, 21:00
:-D Way to go meissie!! Dikke zoen voor jou!
Louise Hildebrand • 18-11-2010, 09:56
x terug :-)

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar je gestuurd
     ter bevestiging van je reactie.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.

Vanzelfsprekend zijn er een paar gedragsregels betreffende de inhoud van je reacties.