Mentaal fit en sterk: JIJ bepaalt.

Sinds vorige week ben ik bij Vivaan in Veghel gestart met een Energie en Rust-groep. In deze groep wordt zowel fysiek als mentaal gewerkt aan meer rust en energie. De groep is toegankelijk voor elke vrouw, jong of oud, ongeacht de culturele achtergrond. De sessies worden elke donderdagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur gehouden in wijkvereniging de Golfstroom.

Negatief denken, piekeren, veel denken of fysieke klachten. Het zijn allemaal redenen die ervoor kunnen zorgen dat je weinig energie hebt en veel onrust ervaart. Daar is wel degelijk wat aan te doen!

Tijdens de sessies zal ik informatie geven over het denken en hoe je ervoor kunt zorgen dat je minder denkt. Er is ruimte om vragen te stellen en advies te vragen over problemen waar je tegenaan loopt. Daarnaast besteden we aandacht aan het lichaam. We doen eenvoudige lichaamsoefeningen en vooral veel ademhalingsoefeningen om jezelf meer energie en rust in je hoofd te geven.

Heb jij interesse om mee te doen? Of heb je behoefte aan meer informatie? Stuur gerust een mail naar info@louisehildebrand.nl of bel naar 06 52 33 68 90.

 

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar je gestuurd
     ter bevestiging van je reactie.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.

Vanzelfsprekend zijn er een paar gedragsregels betreffende de inhoud van je reacties.