Mentaal fit en sterk: JIJ bepaalt.
Rubriek: Persoonlijk • 

Nu ik mijn klus bij Woonwaard heb afgerond en genoeg bezigheden heb om de komende maanden door te komen, vind ik het hoog tijd om eens scherp naar mijn website te kijken. Inmiddels heb ik dit weblog zo'n twee jaar en ben ik de lay-out beu.

Begrijp me niet verkeerd, ik ben altijd heel tevreden geweest met de vormgeving ervan, maar eens in de zoveel tijd is het tijd voor verandering. Dit is het moment.

Een verfrissende look zal me hoogstwaarschijnlijk motiveren om vaker berichten te plaatsen en vernieuwde inzichten te krijgen. Vraag is natuurlijk: wat wil ik dan precies? Het antwoord? Geen idee. Ik wil iets nieuws, anders, vrolijk, iets wat bij me past en een weblog dat me inspireert.

Natuurlijk ben ik ook benieuwd naar jullie ideeën. Welk beeld krijgen jullie bij het lezen van mijn berichten? Welke kleuren denken jullie aan? Moet ik mijn weblog volledig van lay-out aanpassen of volstaat een 'upgrade'? Ik lees graag jullie reacties!

 

Xiwel • 12-05-2009, 00:53
Ik vind dit weblog er goed uitzien. Maar trek je niet teveel van mij aan, ik ga namelijk voor de inhoud en niet voor de cosmetica. Zo koop ik net zo makkelijk een zwarte of een groene fiets aangezien de kleur niet uitmaakt hoe die zit en hoe licht ie trapt.

Bij een weblog vind ik naast inhoud, de leesbaarheid belangrijk. En ook daar geen klagen over. Strakke (schreefloze) zwarte letters op een lichte achtergrond werken op mijn scherm het beste. Hooguit mogen de letters een punt of 2 groter.

Ik mis wel een overzicht met laatste reaxi's en er zou af en toe een plaatje tussen kunnen. Maar ik ben dan ook meer beeld- dan textgericht. :-)

Je kan je zoektocht ook om kunnen draaien en kunnen kijken welke andere weblogs je goed bevallen.
Louise Hildebrand • 12-05-2009, 08:41
Dank voor je reactie, daar kan ik wat mee!

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar je gestuurd
     ter bevestiging van je reactie.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.

Vanzelfsprekend zijn er een paar gedragsregels betreffende de inhoud van je reacties.