Mentaal fit en sterk: JIJ bepaalt.
Rubriek: Communicatie • Persoonlijk • 

Sinds maandag heb ik een nieuw speeltje. Nou ja, nieuw. Ik geloof dat de hele wereld me voorging, maar na dit weekend moest ik eraan geloven. En wat een leuk speeltje is Facebook!

Al na een dag had ik m'n vriendenlijst geüpdated naar 50 man. And still going hard! Ik wil niet te lang ronddwalen op Facebook, want voor je het weet ben je een uur verder. Het leuke is dat andere mensen ook aan je profiel werken. Tenminste, wel als het om foto's gaat. Als andere mensen een foto taggen met jouw naam, komt die foto in jouw album terecht. Dus zo stonden er gisteren plotseling al 5 foto's in mijn fotoalbum, zonder dat ik daarvoor wat hoefde te doen!

Tot nu toe vind ik Facebook een stuk leuker dan LinkedIn en mooier dan Hyves. Op Hyves zit ik bijna nooit meer en LinkedIn vind ik eerlijk gezegd zo saai dat ik daar niet voor de lol ga kijken. Maar goed, misschien heb ik me niet genoeg verdiept in alle functionaliteiten. Het enige suffe van Facebook vind ik dat me niet kan aanmelden met m'n info@louisehildebrand.nl e-mail.

Facebook geeft als verklaring het volgende:

We ondersteunen geen e-mailadressen met algemene voorvoegsels, zoals info@ en webmaster@. Dergelijke e-mailadressen worden doorgaans gebruikt voor organisaties en bedrijven en we staan niet toe dat ze worden gebruikt voor persoonlijke Facebook-accounts. Je moet een persoonlijk e-mailadres gebruiken, zonder een dergelijk voorvoegsel. Er zijn geen uitzonderingen op deze regel.

Wil je me toevoegen, m'n Facebook-link is: www.facebook.com/louise.hildebrand. Ben benieuwd wat Facebook me allemaal gaat brengen!

 

Sasja • 17-11-2010, 15:42
Hahaha, ik ben er dus ook maar aanbegonnen. Echt lachen. En ik heb nog foto's van je getagd.
Louise Hildebrand • 17-11-2010, 15:46
Toch niet de Avatar-foto's? Haha, onze walk of fame op Facebook is begonnen!
Sasja • 17-11-2010, 23:00
Hahaha, ja dus wel hè.
Julia Perez • 17-11-2010, 23:28
Hahaha, leuk dat je ook op FB zit! Ik gebruik Hyves ook steeds minder, want ik vind FB interactiever (het reageren op posts gaat makkelijker en overzichtelijker). Denk dat ik binnenkort de fotootjes ga overzetten en dan Hyves helemaal eruit gooi...

Je Avatar-outfit was echt cool :D
Louise Hildebrand • 18-11-2010, 09:53
Inderdaad, ik heb ook gemerkt dat FB interactiever is. Nu alleen even uitvogelen hoe ik mijn blog aan FB kan koppelen!

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar je gestuurd
     ter bevestiging van je reactie.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.

Vanzelfsprekend zijn er een paar gedragsregels betreffende de inhoud van je reacties.