Mentaal fit en sterk: JIJ bepaalt.
Ik beloof niet dat je achterover kunt leunen. Nee, als je kiest voor Mental Fitness 4U is het gewoon keihard werken. Niet fysiek, maar wel mentaal. Ik vraag discipline en commitment van je, zodat jouw mentale fitheid een enorme boost krijgt. Het resultaat is het harde werk waard. Na het volgen van deze cursus sta jij positiever, energieker en gelukkiger in je werk en in je privéleven!

Drie sessies van 2 uur. Dat is het aantal sessies dat je in jezelf investeert. Een investering die ervoor zorgt dat jij de rest van je leven alle kennis in huis hebt om jouw positieve gevoel te sturen!

Praktisch en doelgericht. Dat zijn de kernwoorden van deze training. Geen geneuzel, maar resultaten, inspiratie en positieve energie. Elke sessie opnieuw. Met tussendoor denkopdrachten om jouw mentale fitheid een flinke boost te geven.

Maar... Je moet wel durven. Lef hebben om eerlijk naar jezelf te kijken. Onderzoek doen naar jouw valkuilen en uitdagingen. Veranderingen doorvoeren die nodig zijn om jouw doelen te bereiken. Durf jij deze uitdaging aan te gaan? Wil jij echt in positieve zin veranderen? Neem dan contact met me op! Dan kijken we samen of deze mentale training jou verder kan helpen.

 

Mariska Reurs • 17-08-2013, 22:01
Een heel toegankelijke, plezierige, maar ook confronterende training die je goed aan het denken zet en je helpt met jouw persoonlijke missie te maken en succesvol te behalen!
Een echte Eye-opener voor iedereen die nog mooier in het leven wil staan.

Odi van Moorselaar • 18-08-2013, 15:14
Wat leuk, Louise, dat je weer een paar trainingen hebt staan. Het is nu ruim twee jaar geleden dat ik jouw training heb gevolgd, maar ik heb er nog altijd heel veel aan. Het is een mooie, waardevolle training, waarbij je leert op een andere manier te denken, naar jezelf te kijken en dingen te benaderen. Dit heeft mij ruimte en rust gegeven om de hobbels in mijn leven rustig te nemen en met vertrouwen en geduld mijn eigen pad te volgen.
Vele kleine dingetjes die ik bij jouw training heb geleerd gebruik ik nog vaak en houd ik anderen ook vaak voor als we het over problemen hebben.
Jouw training was destijds voor mij een mooie manier om mezelf weer op poten te krijgen. Nu helpt het me nog steeds in mijn dagelijks leven. De investering dubbel en dwars waard.
Maya van der Wal • 19-08-2013, 11:16
Ik vond de cursus zeer doelgericht, inspirerend en goed afgestemd op mijn persoonlijke situatie. Voor mij was dit een houvast in een moeilijke periode. Het leert je te richten op de positieve zaken. Door hierop te focussen word je de goede kant opgetrokken i.p.v. weg te glijden in het sombere. Je leert goed te kijken naar bestaande denkpatronen van jezelf en die te doorbreken. Dit is iets wat je niet zomaar verandert en je zal veel zelf moeten investeren. De cursus is een zeer goede opstap naar een kwalitatief beter leven waardoor vanzelfsprekendheid plaats kan maken voor intensiteit.
Leigh McDonald • 11-11-2013, 12:57
I can definitely recommend attending this course BEFORE the holidays hit you. This course helped me realize that I already possessed the tools I need to organize my thoughts, think positively over my work load and make time for my family. Beyond this, Louise helped me recognize that my own needs are also important and merit attention. Feeling fitter in and out since I attended the course. Thank you Louise!

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar je gestuurd
     ter bevestiging van je reactie.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.

Vanzelfsprekend zijn er een paar gedragsregels betreffende de inhoud van je reacties.