Mentaal fit en sterk: JIJ bepaalt.
Rubriek: Goed in je vel zitten • Mental Fitness 4U • Training • 

Een goede conditie gaat verder dan een fit lichaam, gezond eten en voldoende rust. Hoe je je mentaal voelt speelt ook een grote rol. Sterker nog, in mijn beleving zit geluk vooral tussen je oren. De manier waarop je zelfbewust in het leven staat, al dan niet positief bent, de gedachtes die hebt en de reële doelen die je nastreeft.

Een van mijn passies is lesgeven. Daarin ben ik vooral lichamelijk met mijn deelnemers bezig. Bodybalance maakt al de stap van 'body' naar 'mind'. Met Mental Fitness 4U is de cirkel rond. Mijn passie om het beste uit mensen te halen, niet alleen lichamelijk maar juist ook mentaal, kan ik inbrengen in deze nieuwe training!

Eindelijk is het dan zover. De data van deze training staan vast en het woord mag verspreid worden. De eerste deelnemers hebben zich ingeschreven. Slechts 12 Sportlagune- en Fysio Fitness-leden kunnen deelnemen tegen een beperkte investering. Ik heb al de vraag gekregen of ik de training ook aan niet-leden wil geven. Ja natuurlijk! Maar eerst deze training. Ik heb er ontzettend veel zin in en kan niet wachten tot 23 januari!

Zie hier de flyer.

 

Joop • 29-12-2010, 17:55
Ik vind het een geweldig initiatief van je Louise, het is op deze manier natuurlijk heel goed om mensen te zien dat die drempels van hun weg gehaald kunnen worden.
Marjolein • 29-12-2010, 22:05
Go, go, go, girrrl !!! ;-)
Louise Hildebrand • 30-12-2010, 10:39
:-))

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar je gestuurd
     ter bevestiging van je reactie.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.

Vanzelfsprekend zijn er een paar gedragsregels betreffende de inhoud van je reacties.