Mentaal fit en sterk: JIJ bepaalt.
Rubriek: Coaching • Goed in je vel zitten • Mental Fitness 4U • 

'Een echte eye-opener voor iedereen die nog mooier in het leven wil staan.' 'Doelgericht, inspirerend en goed afgestemd op mijn persoonlijke situatie.' 'Een houvast in een moeilijke periode.' Het zijn enkele reacties van deelnemers die kozen voor de 3-stappenmethode Mental Fitness 4U. Op verzoek heb ik een last-minute Mental Fitness 4U groepstraining ingepland op woensdagavond 12, 19 en 26 maart van 19.30 uur tot 21.30 uur. Plaats: Sterndonk 38 in Veghel.

Onrust twijfel of negatief denken aanpakken

Wat kun je verwachten?

Drie sessies van 2 uur. Dat is het aantal sessies dat je in jezelf investeert. Een investering die ervoor zorgt dat jij de rest van je leven alle basiskennis hebt om jouw positieve gevoel te sturen!

Praktisch en doelgericht. Dat zijn de kernwoorden van deze training. Geen geneuzel, maar resultaten, inspiratie en positieve energie. Elke sessie opnieuw. Met tussendoor denkopdrachten om jouw mentale fitheid een flinke boost te geven. Je groepsgenoten zorgen voor een spiegel en inspiratie. Waarbij je natuurlijk altijd zelf beslist wat je wel of niet vertelt.

Maar... Je moet wel durven. Lef hebben om eerlijk naar jezelf te kijken. Onderzoek doen naar jouw valkuilen en uitdagingen. Veranderingen doorvoeren die nodig zijn om jouw doelen te bereiken. Ben jij klaar met jouw onrust, twijfel of negatief denken? Voel jij motivatie om jouw mentale fitheid een flinke boost te geven? Zie jij het zitten om in 3 sessies te leren wat jij kunt doen om sterk in het leven te staan? En dat op een positieve, energieke en doelgerichte manier? Dan is deze training misschien wel geschikt voor jou. Ben je nog niet overtuigd en wil je nog meer informatie? Stuur gerust een mail of bel naar 0413 79 51 89/06 52 33 68 90.

Let op: er is een beperkt aantal plekken beschikbaar en de eerste aanmeldingen zijn inmiddels binnen.

 

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar je gestuurd
     ter bevestiging van je reactie.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.

Vanzelfsprekend zijn er een paar gedragsregels betreffende de inhoud van je reacties.