Mentaal fit en sterk: JIJ bepaalt.
Rubriek: Bewustwording • Bodybalance • Grenzen verkennen • 

De afgelopen week heb ik voor mijn gevoel alleen maar lopen hollen. Is dit wat ze bedoelen met volledig opgaan in de tijd?

Mijn laatste bericht is vorige week vrijdag geplaatst. Toen ik dit gisteravond zag dacht ik: hè?! Wat heb ik in godsnaam allemaal gedaan in die tijd?! En hoe komt het dat ik niet eerder heb bedacht om een blog te plaatsen? Of misschien heb ik er wel aan gedacht, maar kon ik er domweg de tijd niet voor vinden. En dan te bedenken dat ik vaak genoeg roep dat het wel meevalt met mijn drukte...

Ook nu kijk ik scherp naar de klok. Om 10.00 uur moet ik in Veldhoven zijn voor het megakwartaal. En ook dit event zorgt voor de nodige stress. Heb ik alles wat ik nodig heb meegenomen? En heel belangrijk: ben ik voldoende voorbereid om samen met mijn collega-trainers een fantastische belevenis neer te zetten? Gelukkig zijn er vandaag en morgen nog momenten om me extra goed voor te bereiden.

 

Marjolein • 11-11-2010, 09:44
Nog meer stress...heb je genoeg pepernoten in huis voor vanavond...;-) Of heb je nog een pot augurken achterin je koelkast staan ;-)
Sasja • 12-11-2010, 08:44
Alles komt goed schatje, met een glaasje Roosvicee Multivit ;-)

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar je gestuurd
     ter bevestiging van je reactie.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.

Vanzelfsprekend zijn er een paar gedragsregels betreffende de inhoud van je reacties.