Mentaal fit en sterk: JIJ bepaalt.
Rubriek: Coaching • Mental Fitness 4U • Onrust en stress • 

'Ik herken mijzelf veel in onderwerpen die je aanhaalt op je website. Ik woon in Brussel en vroeg mij af of consultatie via Skype eventueel ook een optie voor jou is?' Deze vraag bracht me op het idee om vanaf nu ook coaching via Skype aan te bieden.

Dus heb je last van onrust en stress maar woon je erg ver van me vandaan? Of vind je het moeilijk om vanwege je werk persoonlijk af te spreken? Dan is coaching via Skype misschien wat voor jou! Je hoeft niet te reizen en kunt gewoon thuis achter de computer of op je werk een consult krijgen.

Coaching of advies via Skype is geschikt voor mensen die snel inzicht willen krijgen in hun onrust- en stressgevoelens. Daarnaast is deze vorm van coaching vooral geschikt voor mensen die bekend zijn met Skype en zich prettig voelen om op deze manier te communiceren. Samen kijken we wat er nodig is om jouw onrust en stress aan te pakken. Ik beoordeel of ik jou in maximaal 6 sessies verder kan helpen, of dat andere hulp beter is. Is andere hulp beter, dan verwijs ik je door. Streven is om jou bij elk gesprek een positieve, mentale boost te geven en dat je je direct beter voelt!

Ben je nog niet bekend met Skype maar spreekt coaching op afstand in maximaal 6 sessies jou wel aan? Stuur dan een e-mail om te kijken of we Skype kunnen installeren op jouw computer.

Al na het eerste Skype-gesprek heb je meer inzicht in je situatie, voel je direct minder onrust en zie je de toekomst rooskleuriger tegemoet. Een gemiddeld Skype-gesprek duurt 45 minuten.

Meer weten? Stuur me gerust een e-mail op info@louisehildebrand.nl

 

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar je gestuurd
     ter bevestiging van je reactie.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.

Vanzelfsprekend zijn er een paar gedragsregels betreffende de inhoud van je reacties.