Mentaal fit en sterk: JIJ bepaalt.
Rubriek:  • 

Ik ben trots. Niet alleen op mezelf, maar ook op Andu. Haar prachtige webshop iZilver.nl staat online en ik ben blij dat ik een bijdrage heb mogen leveren.

Dit was een superleuk en leerzaam project. Juist omdat Andu starter is bracht dit project meer uitdaging met zich mee. Een starter is vaak nog zoekende naar de exacte manier van communiceren. Over het neerzetten van een product. De vormgeving. De stijl. En natuurlijk de inhoud van de teksten.

Nog een reden waarom dit project zo leuk was: ik heb meer geleerd over zilver, edelstenen en het opzetten van een webshop. Daarnaast heb ik Andu's passie voor zilveren sieraden ècht kunnen voelen. Ik voelde haar enthousiasme zodanig dat ik nu ook af en toe rondsurf in verschillende etalages van sieradenwebshops. Het moet niet gekker worden!

Wat webshop betreft wist Andu precies wat ze wilde. Ze wilde geen webshop die je op elke hoek van internet kunt vinden. Nee, ze wilde een webshop die de voordelen van thuiswinkelen combineert met persoonlijke aandacht. Een stijlvolle webshop voor de moderne vrouw die weet wat ze wil.

Ook over de teksten was Andu helder. Ze wilde korte, duidelijke en krachtige teksten. Niet standaard. Niet gangbaar. Niet onpersoonlijk. En vooral geen moeilijke woorden.

Ben je al nieuwsgierig naar Andu's webshop? Je bent één muisklik van iZilver.nl verwijderd ;-)

 

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar je gestuurd
     ter bevestiging van je reactie.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.

Vanzelfsprekend zijn er een paar gedragsregels betreffende de inhoud van je reacties.