Mentaal fit en sterk: JIJ bepaalt.
28| 12| 07
Rubriek: Coaching • 

Zo tegen het eind van het jaar ontkom ik er niet aan. Een terugblik op het afgelopen jaar. Hoe heb ik dit jaar beleefd? Wat heb ik bereikt? En hoe ga ik het volgende jaar in?

Het was vooral een verfrissend jaar. Onzekerheid aan het begin van dit jaar maakte, samen met de lancering van mijn nieuwe website/weblog, plaats voor nieuwe uitdagingen en nieuwe opdrachtgevers. Dat stelde mij gerust en gaf mij energie om naast mijn werk andere lesgeefuitdagingen aan te gaan. Zo is 2007 het jaar waarin ik mezelf internationaal gecertificeerd bodyjam- èn bodybalance-instructeur mag noemen. Inmiddels heb ik het tijdelijke certificaat voor bodycombat en streef ik ernaar om binnenkort ook voor dit programma het internationaal certificaat te bemachtigen.

Het woord veelzijdig heeft definitief geen nare bijsmaak meer. Ik ben niet alleen een tekstschrijver maar af en toe ook journalist, trainer, coach, instructeur of psycholoog. Tuurlijk, het is makkelijker, rustiger en voor veel mensen duidelijker als je jezelf één specifiek label kunt geven, maar ik ben er niet in geslaagd. Dus heb ik besloten om voorgoed met dit gelabel te stoppen. Veelzijdig is niet springerig of onzeker maar multi-deskundig, multi-inzetbaar en gewoon superhandig!

2008 wordt het jaar van verdere persoonlijke ontwikkeling, nieuwe contacten en misschien wel nieuwe richtingen. Ik heb een aantal pittige opdrachten in het vooruitzicht en blijf natuurlijk webloggen over mijn ervaringen als kleine zelfstandige. Op maandagen, woensdagen en vrijdagen kunnen jullie een nieuw weblogbericht verwachten. Wat 2008 verder zal brengen? Geen idee. En dat is maar goed ook. Anders wordt het leven wel erg voorspelbaar! ;-)

 

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar je gestuurd
     ter bevestiging van je reactie.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.

Vanzelfsprekend zijn er een paar gedragsregels betreffende de inhoud van je reacties.