Mentaal fit en sterk: JIJ bepaalt.
22| 09| 08
Rubriek: Tekst en Redactie • 

Binnen een kwartier stond ik weer buiten. Engiszins verbouwereerd, trots en blij dat ik twee dagen per week als communicatiemedewerker bij Stadsregio Amsterdam aan de slag kan.

Het bureau dat me heeft voorgesteld voor deze tijdelijke functie is het Bureau voor Overheidscommunicatie, een advies- en bemiddelingsbureau voor overheidscommunicatie waar ik een tijdje terug via Barbara Philipsenmee in contact ben gekomen (waarvoor nogmaals dank!).

Morgen start mijn eerste officiële werkdag en ik heb er ontzettend veel zin in. Een kijkje in de keuken van deze organisatie zal mijn kennis op gebied van overheidscommunicatie een enorme boost geven. Daarnaast geeft het me na de wat magere zomermaanden wat extra financiële zekerheid.

Het prettige van deze manier van werken is dat ik de uren kan factureren en niet in dienst treed. Kortom, ik blijf zzp'er en verdien een passend uurtarief. Dit alles heeft me wel aan het denken gezet. Deze manier van werken, dus op projectbasis, is veel lucratiever dan het uitvoeren van verschillende losse opdrachten. Misschien moet ik toch eens mijn manier van werken kritisch onder de loep nemen...

 

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar je gestuurd
     ter bevestiging van je reactie.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.

Vanzelfsprekend zijn er een paar gedragsregels betreffende de inhoud van je reacties.