Mentaal fit en sterk: JIJ bepaalt.
14| 08| 13
Rubriek: Goed in je vel zitten • Mental Fitness 4U • Yoga • 

Yoga is een manier om niet alleen fysiek, maar ook mentaal fit te worden. Het zorgt voor meer rust in het hoofd, een heldere manier van denken, meer positieve energie en meer tevredenheid.

Voor een organisatie of bedrijf kan het zinvol zijn om yoga op het werk te introduceren. Medewerkers zullen daardoor minder stress ervaren, positiever binnen het bedrijf staan en productiever zijn. Juist in deze tijd van hoge werkdruk, reorganisaties en de crisis is dat zeer belangrijk!

Yoga op het werk

Als medewerkers voor het eerst kennis maken met yoga kan er ongemak ontstaan. Het voelt misschien vreemd, medewerkers hebben de neiging om te lachen of worden geconfronteerd met lichamelijke beperkingen. Op dat moment is het zeer belangrijk dat de docent op een goede, positieve manier hiermee omgaat. En laat dat nou juist mijn kracht zijn!

Ik pas mijn yogales direct aan de behoefte van de groep aan, houd rekening met beginners en gevorderden en breng de yogales op een nuchtere, niet-zweverige manier.

Wil je meer weten wat de mogelijkheden zijn om yoga binnen jouw organisatie te introduceren? Of wil je eenmalig een yogales op maat boeken? Neem dan vrijblijvend contact op via info@louisehildebrand.nl of telefonisch via 06 52 33 68 90.

 

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar je gestuurd
     ter bevestiging van je reactie.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.

Vanzelfsprekend zijn er een paar gedragsregels betreffende de inhoud van je reacties.