Mentaal fit en sterk: JIJ bepaalt.

Diensten

Minder onrust en stress. Minder negatief denken. Meer positiviteit. Minder ziekteverzuim en eerder herstellen van ziekte. Ik help organisaties en werknemers om dit te bereiken. Mijn kernwoorden zijn: praktisch, doelgericht en niet zweverig. Mijn uitgangspunt: mentale fitheid en het versterken van deze mentale fitheid.

Ik wil inspireren, prikkelen en wakker schudden. Dat doe ik via workshops, trainingen en coachingstrajecten. Hieronder vind je een overzicht van mijn dienstenaanbod. Heb je vragen? Neem gerust vrijblijvend contact op via info@louisehildebrand.nl. Je kunt ook bellen naar 06 52 33 68 90. 

Wil je een indruk krijgen van het 1-op-1 Mentaal Fit traject? Luister dan naar dit interview voor MKB radio over mentale fitheid (9:39 minuten). Het traject is door de jaren heen en door nieuwe inzichten aangepast. Van 3 sessies van 2 uur ben ik overgestapt naar 6 sessies van 1 uur. Wil je weten hoe ik omga met jouw privacy? Lees dan Mijn privacybeleid. Opdrachtgevers zijn o.a.: DVOM, Prorail, NCOI, Vitalics, Arboconcern en Vluchtelingenwerk Nederland

Workshop mentale gezondheid

Werken aan een gezond lichaam is vanzelfsprekend. Werken aan een gezonde manier van denken, daar wordt minder aandacht aan besteed. Een gemiste kans! Want aandacht aan een positieve mindset en positief gedrag zorgt voor meer tevredenheid en geluk. Zowel in je werk als privé.

In een workshop mentale gezondheid kan elk onderwerp dat raakt aan de psyche/het brein worden behandeld. Denk hierbij aan de volgende onderwerpen:

- de juiste balans tussen werk en privé
- de terreur van de mobiele telefoon en het altijd bereikbaar moeten zijn
- goed samenwerken met collega's
- negatief denken bestrijden
- goed omgaan met moeilijke collega's
- stress op het werk
- hoge werkdruk
- perfectionisme
- reorganisatiestress

Workshop Mentale Fitness

In overleg met de organisatie wordt de invalshoek en het doel van de presentatie of workshop bepaald. Hierbij combineer ik wetenschappelijke kennis met praktijkervaring zodat medewerkers op een levendige manier meer inzicht krijgen in het onderwerp. Daarnaast geef ik tips en handvatten zodat medewerkers direct aan de slag kunnen met de aangereikte kennis.

Een presentatie of workshop kan altijd opgevolgd worden door een trainings- of coachingstraject zodat een nog sterker resultaat wordt behaald. Mijn kernwoorden zijn: doelgericht, interactief, enthousiast en energiek.

Een presentatie of workshop is zeer geschikt voor een teamdag, een bijscholingsdag, een vitaliteitsweek, een gezondheidsevent of in het kader van duurzame inzetbaarheid van werknemers.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Stuur me gerust een e-mail of neem telefonisch contact op via 06 52 33 68 90.