Mentaal fit en sterk: JIJ bepaalt.

Diensten

Minder onrust en stress. Minder negatief denken. Meer positiviteit. Minder ziekteverzuim en eerder herstellen van ziekte. Ik help organisaties en werknemers om dit te bereiken. Mijn kernwoorden zijn: praktisch, doelgericht en niet zweverig. Mijn uitgangspunt: mentale fitheid en het versterken van deze mentale fitheid.

Ik wil inspireren, prikkelen en wakker schudden. Dat doe ik via workshops, trainingen en coachingstrajecten. Hieronder vind je een overzicht van mijn dienstenaanbod. Heb je vragen? Neem gerust vrijblijvend contact op via info@louisehildebrand.nl. Je kunt ook bellen naar 06 52 33 68 90. 

Wil je een indruk krijgen van het 1-op-1 Mentaal Fit traject? Luister dan naar dit interview voor MKB radio over mentale fitheid (9:39 minuten). Het traject is door de jaren heen en door nieuwe inzichten aangepast. Van 3 sessies van 2 uur ben ik overgestapt naar 6 sessies van 1 uur. Wil je weten hoe ik omga met jouw privacy? Lees dan Mijn privacybeleid. Opdrachtgevers zijn o.a.: DVOM, Prorail, NCOI, Vitalics, Arboconcern en Vluchtelingenwerk Nederland

Workshop mentale fitness

Duurzame inzetbaarheid is niet alleen de verantwoordelijkheid van werkgevers. Ook werknemers kunnen verantwoordelijkheid nemen voor hun duurzame inzetbaarheid. Bijvoorbeeld door hun mentale fitheid te versterken via mentale fitness. Deze workshop laat medewerkers op een laagdrempelige manier kennis maken met dit concept. Daarnaast zetten medewerkers de eerste stappen om hun mentale gezondheid een energieboost te geven.
Inhoud workshop mentale fitness

Mentale fitness is een manier om te werken aan je mentale gezondheid. Maar hoe doe je dat? Hoe kun je mentale fitness inzetten bij negatieve gedachten,  hoge werkdruk of stress? En hoe kun je mentale fitness verder nog gebruiken in het dagelijkse leven? Tijdens deze workshop krijgen medewerkers inzicht in hun huidige mentale gezondheid en zetten ze de eerste stappen om zelf te werken aan hun duurzame inzetbaarheid. 

Duur 

3 uur

Werkwijze

Wetenschappelijke kennis, tips en praktische handvatten worden in een unieke mix gegoten. Medewerkers worden gemotiveerd om zelf actief aan de slag te gaan. 

Kosten workshop

De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en het aantal workshops dat binnen een organisatie wordt gegeven. Neem gerust contact op via info@louisehildebrand.nl voor meer informatie. 

Aanvullende informatie
 

In overleg met de organisatie wordt de exacte inhoud vastgesteld. Elke organisatie is namelijk anders en heeft een andere behoefte wanneer het gaat om duurzame inzetbaarheid en de aangeboden workshop voor medewerkers. Wil je graag meer informatie over deze workshop? Neem gerust contact op via:  info@louisehildebrand.nl of bel naar 06 52 33 68 90.