Mentaal fit en sterk: JIJ bepaalt.

Diensten

Minder onrust en stress. Minder negatief denken. Meer positiviteit. Minder ziekteverzuim en eerder herstellen van ziekte. Ik help organisaties en werknemers om dit te bereiken. Mijn kernwoorden zijn: praktisch, doelgericht en niet zweverig. Mijn uitgangspunt: mentale fitheid en het versterken van deze mentale fitheid.

Na 14 jaar zzp'er schap heb ik besloten om als psycholoog in loondienst te gaan bij HumanCapitalCare. Klik HIER om mijn blog hierover te lezen. Daar zal ik mensen 1-op-1 begeleiden en op preventief gebied interventies ontwikkelen. Je kunt altijd contact met me opnemen om te kijken of ik via HumanCapitalCare jouw organisatie verder kan helpen op gebied van duurzame inzetbaarheid. E-mail: l.hildebrand@humancapitalcare.nl of info@louisehildebrand.nl.

Deze website blijft online. Het bevat een schat aan blogs en radiouitzendingen die bezoekers verder kan helpen in hun persoonlijke ontwikkeling. Ook zal ik blijven bloggen over onderwerpen die mij interesseren waaronder relaties, stress, werk en privé en het ouderschap. Kijk rustig rond en laat je inspireren door alle informatie!


Kijk op mijn blog (bijna 700 blogs) volg me op social media (LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram) of luister naar een van mijn mijn radio-uitzendingen. Lees onder de button Over mij meer over mijn opleidingen, ervaring en visie. Het social media platform waar ik het meest actief op ben is LinkedIn. Stuur gerust een verzoek om te connecten!

Workshop mentale fitness

Duurzame inzetbaarheid is niet alleen de verantwoordelijkheid van werkgevers. Ook werknemers kunnen verantwoordelijkheid nemen voor hun duurzame inzetbaarheid. Bijvoorbeeld door hun mentale fitheid te versterken via mentale fitness. Deze workshop laat medewerkers op een laagdrempelige manier kennis maken met dit concept. Daarnaast zetten medewerkers de eerste stappen om hun mentale gezondheid een energieboost te geven.
Inhoud workshop mentale fitness

Mentale fitness is een manier om te werken aan je mentale gezondheid. Maar hoe doe je dat? Hoe kun je mentale fitness inzetten bij negatieve gedachten,  hoge werkdruk of stress? En hoe kun je mentale fitness verder nog gebruiken in het dagelijkse leven? Tijdens deze workshop krijgen medewerkers inzicht in hun huidige mentale gezondheid en zetten ze de eerste stappen om zelf te werken aan hun duurzame inzetbaarheid. 

Duur 

3 uur

Werkwijze

Wetenschappelijke kennis, tips en praktische handvatten worden in een unieke mix gegoten. Medewerkers worden gemotiveerd om zelf actief aan de slag te gaan. 

Kosten workshop

De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en het aantal workshops dat binnen een organisatie wordt gegeven. Neem gerust contact op via info@louisehildebrand.nl voor meer informatie. 

Aanvullende informatie
 

In overleg met de organisatie wordt de exacte inhoud vastgesteld. Elke organisatie is namelijk anders en heeft een andere behoefte wanneer het gaat om duurzame inzetbaarheid en de aangeboden workshop voor medewerkers. Wil je graag meer informatie over deze workshop? Neem gerust contact op via:  info@louisehildebrand.nl of bel naar 06 52 33 68 90.