Mentaal fit en sterk: JIJ bepaalt.

Diensten

Minder onrust en stress. Minder negatief denken. Meer positiviteit. Minder ziekteverzuim en eerder herstellen van ziekte. Ik help particulieren en werknemers om dit te bereiken. Mijn kernwoorden zijn: praktisch, doelgericht en niet zweverig. Mijn uitgangspunt: mentale fitheid en het versterken van deze mentale fitheid.

Ik wil inspireren, prikkelen en wakker schudden. Dat doe ik via lezingen, workshops, inspiratiesessies en de methode Mental Fitness 4U. Hieronder vind je een overzicht van mijn dienstenaanbod. Heb je vragen? Neem gerust vrijblijvend contact op via info@louisehildebrand.nl. Wil je horen wat mentale fitheid is en hoe de 3 stappen van de methode Mental Fitness 4U eruit zien? Luister dan naar dit interview voor MKB radio over mentale fitheid (9:39 minuten). De drie stappen worden bij voorkeur over meerdere sessies en over minstens 3 maanden verspreid. Enkele opdrachtgevers zijn: Vluchtelingenwerk Nederland, Prorail en NCOI.

Voel jij veel onrust? Ben jij iemand die veel negatieve gedachten heeft? Vind je het moeilijk om te genieten van kleine dingen? Of heb jij voor je gevoel alles maar ben je toch niet happy? Dan kan het zinvol zijn om jouw mentale fitheid te trainen.
Werken aan eengezond lichaam is vanzelfsprekend. Werken aan een gezonde manier van denken, daar wordt minder aandacht aan besteed. Een gemiste kans! Want aandacht aan een positieve mindset enpositief gedrag zorgt voor meer tevredenheid en geluk. Zowel in je werk als privé!

Ervaar je veel stress vanwege je werk? Kan jouw afdeling wel wat teambuilding gebruiken? Kun je moeilijk met onzekerheid omgaan vanwege een reorganisatie? Of blijf je hangen in negatieve gedachten? Dan is versterking van jouw mentale fitheid misschien wel een goede oplossing!

Elke organisatie profiteert van mentaal fitte mensen. Medewerkers werken betersamen, er is minder ziekteverzuim en de arbeidsproductiviteit ligt hoger vergeleken met een organisatie waar medewerkers niet mentaal fit zijn. Ook de overheidbenadrukt het belang van mentaal gezondemedewerkers:

'Mensen met een goed ontwikkeld mentaal vermogen hebben een kleiner risico op het krijgen van psychische klachten en stoornissen. Een slimme werkgever investeert in de mentale fitheid van zijn medewerkers. Dat is goed voor de medewerkers, maar ook voor de organisatie als geheel.' (Zie het volledige artikel)