Mentaal fit en sterk: JIJ bepaalt.

Diensten

Minder onrust en stress. Minder negatief denken. Meer positiviteit. Minder ziekteverzuim en eerder herstellen van ziekte. Ik help organisaties en werknemers om dit te bereiken. Mijn kernwoorden zijn: praktisch, doelgericht en niet zweverig. Mijn uitgangspunt: mentale fitheid en het versterken van deze mentale fitheid.

Ik wil inspireren, prikkelen en wakker schudden. Dat doe ik via workshops, trainingen en coachingstrajecten. Hieronder vind je een overzicht van mijn dienstenaanbod. Heb je vragen? Neem gerust vrijblijvend contact op via info@louisehildebrand.nl. Je kunt ook bellen naar 06 52 33 68 90. 

Wil je een indruk krijgen van het 1-op-1 Mentaal Fit traject? Luister dan naar dit interview voor MKB radio over mentale fitheid (9:39 minuten). Het traject is door de jaren heen en door nieuwe inzichten aangepast. Van 3 sessies van 2 uur ben ik overgestapt naar 6 sessies van 1 uur. Wil je weten hoe ik omga met jouw privacy? Lees dan Mijn privacybeleid. Opdrachtgevers zijn o.a.: DVOM, Prorail, NCOI, Vitalics, Arboconcern en Vluchtelingenwerk Nederland

Duurzame inzetbaarheid is niet alleen de verantwoordelijkheid van werkgevers. Ook werknemers kunnen verantwoordelijkheid nemen voor hun duurzame inzetbaarheid. Bijvoorbeeld door hun mentale fitheid te versterken via mentale fitness. Deze workshop laat medewerkers op een laagdrempelige manier kennis maken met dit concept. Daarnaast zetten medewerkers de eerste stappen om hun mentale gezondheid een energieboost te geven.
De afgelopen jaren hebben verschillende bedrijven mij met specifieke opdrachten benaderd. Lees meer over de opdrachten Mentaal Fit en teambuildingNegatieve sfeer aanpakken en de opdracht Hoge werkdruk door e-mailstress.
Voel jij veel onrust? Ben jij iemand die veel negatieve gedachten heeft? Vind je het moeilijk om te genieten van kleine dingen? Of heb jij voor je gevoel alles maar ben je toch niet happy? Dan kan het zinvol zijn om jouw mentale fitheid te trainen.
Werken aan een gezond lichaam is vanzelfsprekend. Werken aan een gezonde manier van denken, daar wordt minder aandacht aan besteed. Een gemiste kans! Want aandacht aan een positieve mindset en positief gedrag zorgt voor meer tevredenheid en geluk. Zowel in je werk als privé.

Ervaar je veel stress vanwege je werk? Kan jouw afdeling wel wat teambuilding gebruiken? Kun je moeilijk met onzekerheid omgaan vanwege een reorganisatie? Of blijf je hangen in negatieve gedachten? Dan is versterking van jouw mentale fitheid misschien wel een goede oplossing!

Elke organisatie profiteert van mentaal fitte mensen. Medewerkers werken beter samen, er is minder ziekteverzuim en de arbeidsproductiviteit ligt hoger vergeleken met een organisatie waar medewerkers niet mentaal fit zijn. Ook de overheid benadrukt het belang van mentaal gezonde medewerkers:

'Mensen met een goed ontwikkeld mentaal vermogen hebben een kleiner risico op het krijgen van psychische klachten en stoornissen. Een slimme werkgever investeert in de mentale fitheid van zijn medewerkers. Dat is goed voor de medewerkers, maar ook voor de organisatie als geheel.' (Zie het volledige artikel)