Mentaal fit en sterk: JIJ bepaalt.

Diensten

Mentale gezondheid. Dat is mijn passie. Ik wil organisaties en haar medewerkers inspireren, informeren, adviseren en helpen om mentaal gezond en krachtig te zijn. Mensen staan in hun kracht als ze optimistisch denken en keuzes maken die bij hen persoonlijk past. 

Op basis van mijn jarenlange ervaring en expertise, zowel theoretisch als praktijkgericht, heb ik 6 richtlijnen vastgesteld om mentale gezondheid te optimaliseren. Deze richtlijnen zijn als volgt: 

1. Know yourself (ken jezelf, zowel je psychologische conditioneringen en overtuigingen als jouw authentieke zelf)
2. Heal yourself (pak trauma's en beperkende overtuigingen aan)
3. Take care of yourself (zorg voor je fysieke lichaam)
4. Accept yourself (accepteer zowel de positieve als minder positieve kanten van jezelf, emoties en gevoelens)
5. Connect yourself (maak verbinding met anderen en met je omgeving)
6. Empower yourself (versterk je veerkracht, ontwikkel jezelf naar je meest authentieke versie)

De richtlijnen zijn met elkaar verbonden. Elke kleine actie binnen een van deze richtlijnen kan een positieve invloed hebben op jouw mentale gezondheid. Een positieve verandering binnen 1 richtlijn zal positieve gevolgen hebben op andere richtlijnen. 

De richtlijnen kunnen in verschillende gebieden worden toegepast. Bijvoorbeeld in het werk, in je partnerrelatie, in de rol van ouder, in je vriendenkring. 

Er is geen one size fits all. Mensen kunnen zelf bepalen, net als bij het kiezen van een sport, welke richtlijn op welk moment in hun leven de meeste aandacht nodig heeft. 

Op dit moment ben ik mijn product- en dienstenaanbod aan het concretiseren. Advies geven, beleid vormgeven en content creatie is onderdeel van dit dienstenaanbod. Doelgroep: mensgerichte organisaties die aandacht geven aan empowerment van medewerkers, mensgericht communiceren, authentiek leven, de person-job (mis) match en werkgeluk.

Ik hou van pionieren, creëren, bouwen, uitrollen, schrijven, netwerken, communiceren, presenteren en inspireren. Neem gerust contact op als je denkt dat ik jouw organisatie duurzaam kan ondersteunen bij jouw organisatieprobleem of vraag: info@louisehildebrand.nl. Telefoon: 06 48 27 12 19.

Bekijk ook mijn CV op LinkedIn.

Ik maak graag een belafspraak en sta open voor interim klussen.