Inspiratie | creatie | training

Is jouw organisatie op zoek naar een inspirerende presentatie of training op gebied van psychologie, gezondheid of gedragsverandering? En wil jouw organisatie verzekerd zijn van waardevolle content, gebracht door een ervaren psycholoog, trainer en spreker? Speciaal afgestemd op jouw medewerkers of doelgroep? Dan help ik graag verder.  

Content op maat: de sleutel tot meer succes

Het vinden van de juiste toon en inhoud voor jouw content kan een enorme uitdaging zijn. Daarnaast is het inspireren en motiveren van medewerkers of doelgroepen een vak apart. Elke doelgroep heeft een andere benadering nodig waarbij een spreker of trainer direct inspeelt op de behoefte van de deelnemers. En daar houdt het niet op. Een goed doordachte strategie is van essentieel belang. Willekeurig of eenmalig content aanbieden kan verwarrend zijn en zelfs schadelijk zijn voor de organisatie of de doelgroepen. Bij de creatie en ontwikkeling van waardevolle content richt ik me op maatschappelijk betrokken bedrijven en mensgerichte organisaties zoals scholen. 

Psychologie en gezondheid

Het gebied van psychologie, gezondheid en gedragsverandering is breed. Ik ben expert op gebied van mentale fitheid, een positieve mindset, vitaliteit, positieve gezondheid, yoga, het motiveren van individuen, stressmanagement, persoonlijk leiderschap en mensgericht leiderschap.

Mjin visie op gebied van gezondheid is holistisch. Body en mind zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en er is geen 'one size fits all' aanpak voor een goede gezondheid. Wel heb ik 6 pijlers vastgesteld om de mentale fitheid te optimaliseren. 

 

Nieuwsgierig?

Wil jij jouw doelgroep op gebied van gezondheid of mindset inspireren of versterken? 

Kies dan voor de inspirerende en energieke presentatie/workshop MENTAAL FIT.

Wil jij meer impact maken via duurzame verandering? Kies dan voor de training of leergang MENTAAL FIT EN GEZOND. De leergang is vooral geschikt voor onderwijsinstellingen. 

 

 

Mehtap Kocer, controller bij Vereniging Milieudefensie

"Louise luistert actief naar de behoeften van haar klant en weet deze op een creatieve en effectieve manier te vertalen naar concrete oplossingen. Haar aanpak is persoonlijk en ze weet een vertrouwelijke sfeer te creëren waardoor mensen zich op hun gemak voelen om open te spreken.

Ze is niet bang om uitdagingen aan te gaan en haar kennis en ervaring maken haar in staat om complexe situaties te doorgronden en hierop adequaat te reageren. Ze denkt buiten de geijkte kaders en weet anderen te motiveren om ook op nieuwe manieren naar problemen te kijken.

Daarnaast is Louise een ware inspirator. Ze weet haar enthousiasme op een aanstekelijke manier over te brengen op anderen. Ze weet mensen te motiveren om het beste uit zichzelf te halen en helpt hen bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het behalen van hun doelen.

Als je op zoek bent naar een professional die vernieuwend, inspirerend en resultaatgericht is, dan raad ik Louise zeker aan. Ze is een waardevolle toevoeging aan ieder team of individu dat op zoek is naar groei en ontwikkeling."

Mirte van der Nat & Geert Kruijswijk van Navigating Stress

"Louise kan als geen ander mensen stimuleren om aan de slag te gaan met hun mentale welzijn. Als trainer straalt ze passie uit, vertelt levendige anekdotes en zet aan tot actie. Louise weet zo altijd deelnemers te enthousiasmeren en open te stellen voor nieuwe inzichten. Daarnaast creëert ze toegankelijke content met een persoonlijke touch, die aansluit bij het Navigating Stress gedachtegoed en inspireert!"

Blogs over inspiratie | creatie | training

2024: een jaar vol uitdagende projecten

Wat staat er op de planning? Een boeiende, praktisch toepasbare leergang Mentale Fitheid, speciaal ontworpen voor scholen en onderwijspersoneel, gebaseerd op mijn 6 pijlers. Mijn allereerste boek. Mijn allereerste online...

Ik voel me niet gelukkig

In de pauze van de workshop Authentiek Krachtig die ik een paar weken geleden gaf, stelde een van de deelnemers mij de vraag of ik wel ECHT gelukkig was. Om eerlijk te zijn had ik deze vraag niet verwacht. Eerder in de workshop had ik al verteld...

Teambuilding en stresshantering: leer stress te beïnvloeden

Wat een mooie expeditie-reis hebben Elroy Lemmens en ik namens Navigating Stress gemaakt met 15 medewerkers van Fontys Hogeschool Pedagogiek.