Afscheid als nationaal trainer Bodybalance

24 May 2018
7

Mei 2010. Het moment waarop ik nationaal trainer voor Bodybalance werd. Precies acht jaar later neem ik officieel afscheid van deze rol. Het was een moeilijke beslissing, maar de komst van mijn dochtertje Emily en grote nieuwe opdrachten voor mijn bedrijf maakten de keuze makkelijker. Geen nationaal trainer meer...

Ik kan me de dag nog herinneren dat ik als groentje besloot om nationaal trainer te worden. Meer kennis, inspiratie en een uitdaging. Dat wilde ik! Het traineeship was zwaar, maar het was de moeite waard. Acht jaar lang heb ik nieuwe instructeurs mogen opleiden, instructeurs mogen inspireren, mezelf mogen ontwikkelen en geweldige ervaringen mogen opdoen.

Bedankt iedereen
HDD Group: bedankt voor alle kansen en opdrachten. Collega-trainers: bedankt voor de geweldige ervaringen en momenten. Instructeurs: bedankt voor jullie enthousiasme en energie. Van deelnemers neem ik nog geen afscheid, voorlopig zal ik op sportscholen blijven lesgeven. Dus een definitief afscheid van Bodybalance is het zeker niet. Daarvoor heb ik nog teveel passie voor het programma.

Mijn afscheidsmasterclass geef ik 2 juni aanstaande in Zwolle. Samen met al mijn collega-Bodybalance trainers. Nog 1 laatste keer een mooie les neerzetten. Met misschien een traan. Of een flinke huilbui. Want ook al is de keuze goed, ergens doet het toch een beetje pijn. Misschien tot 2 juni!

Lees de blog-serie over het nationaal trainerschap:
Blog 1: Hoe is het allemaal begonnen? Als instructeur en als trainer.
Blog 2: De nieuwe muziek en release. Hoe bereid ik me voor?
Blog 3: Het kwartaal.
Blog 4: Hebben Les Mills trainers een groot ego?
Blog 5: de CX-worx-opleiding
Blog 6: de teamtraining
Blog 7: de trainer summit 2017 / tribal gathering
Blog 8: zwangerschap, buikspieren trainen en lesgeven

Vorig jaar heb ik samen met collega's verschillende Bodybalance You Tube video's gemaakt.  Klik hier om naar dit You Tube kanaal te gaan.


Peter Baggen  •  27-05-2018, 09:26

Hoi Louise,
Bedankt voor je blogjes en vlogjes ; ik heb ervan genoten.
Die ene keer dat ik je heb mogen meemaken bij The Project in Amsterdam ook.
Als je nog eens inspiratie hebt voor een blog . . . altijd welkom ☺
Ik hoop dat je collega's hebt geïnspireerd om vooral door te gaan met de Youtube filmpjes met de fijne kneepjes van Bodybalance oefeningen.
Als bodybalance-fan kan ik daar geen genoeg van krijgen.
Het ga je goed met je gezin, geniet van elkaar.
En succes met je (andere) werk
Peter

Louise Hildebrand  •  30-05-2018, 22:29

Hoi Peter, dank voor je reactie! Fijn om te lezen dat hebt genoten van m’n blogs en vlogs. En The Project, jaaaaaa, dat was supertof! Bloggen, dat zal ik blijven doen (in elk geval over life style onderwerpen). Qua techniek-filmpjes, dat moet vast goedkomen binnen het Bodybalance-team. En genieten ga ik zeker. Zowel van m’n gezin als van nieuwe opdrachten als ‘probleemoplosser’ binnen bedrijven.

joop pols  •  13-06-2018, 07:33

Hey Louise,

Wat een veranderingen allemaal in je leven.
Moeder worden, afscheid als nationaal trainer, ik moest even bij komen toen ik het allemaal had gelezen :D
gefeliciteerd allemaal en met je kers verse gezin.

met vriendelijke groet,

Joop

Louise Hildebrand  •  15-06-2018, 20:18

Hey Joop, wat leuk om van je te horen! Er zijn inderdaad veel veranderingen in m’n leven, maar deze veranderingen zijn ook hartstikke leuk. Vooral de komst van mijn dochtertje, daar ben ik echt dankbaar voor :) Hopelijk gaat het met jou ook goed!

Joop  •  23-06-2018, 10:37

Jazeker beter dan ik was ben zelf vader van 2 zoontjes, ik ben vorig jaar verhuist en pas een maand geleden klaar met mijn studie.
Eindelijk happy de peppie

Louise Hildebrand  •  26-06-2018, 19:16

Fijn om te horen Joop. Ik wens je voor de toekomst ook het allerbeste!

Joop  •  28-06-2018, 19:27

Van hetzelfde :)

Reageer op dit artikel