Mentaal fit en sterk: JIJ bepaalt.
16| 05| 11
Rubriek: Bodybalance • 

Twintig koppies kijken me vragend aan. 'Jullie mogen naar huis. Nee, dat is echt geen grap. Jullie blijven zo mooi zitten, maar er komt nu echt niks meer.' 'Joh, gooi er gewoon nog een masterclass achteraan', werd er nog lachend geroepen. Ongelooflijk. Wat een leergierigheid van de twintig Bodybalance- instructeurs in opleiding. Ik dacht dat ze gesloopt waren na twee dagen de opleiding te hebben gevolgd. Niet dus. Of waren ze gewoon zo moe dat ze geen puf meer hadden om op te staan?

Sommigen wel. Anderen niet. Ja het was vermoeiend maar vooral ook leerzaam. Niet alleen voor de deelnemers, maar ook voor mij als trainer. De vragen die ze stelden, de feedback die ze elkaar durfden te geven. Vooral dat laatste vond ik geweldig om te merken. Er werden ook echt goede tips gegeven. Tips waarvan ik zelf soms dacht: wow, dat is best heftig. Om bijvoorbeeld een mededeelnemer te durven vertellen dat je niet zo gemotiveerd werd om door te gaan tot het einde van het nummer... Dat vond ik echt lef hebben. Alle feedback werd ook prima ontvangen. Zowel elkaars feedback als de feedback van mij en mijn collega.

Dit zijn de momenten waarop ik echt trots en blij ben dat ik deel uitmaak van de Les Mills-familie. Het overdragen van mijn kennis en mijn passie voor het programma. Het allerbeste uit mensen halen, ze motiveren om te groeien, ze bewust maken dat zij de kracht bezitten om life changing fitness experiences te creëren... In een woord: fantastisch!

Druk met de clinic: techniek doornemen.

Nog meer techniek...

Bijna aan het einde van de clinic... Met collega Nicole!

Het toetje... Ontspanning en meditatie!

 

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar je gestuurd
     ter bevestiging van je reactie.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.

Vanzelfsprekend zijn er een paar gedragsregels betreffende de inhoud van je reacties.