Hoe meer gezien worden op LinkedIn

02 May 2024
0

Training LinkedIn contentcreatie zodat jij minder stress ervaart

Wil jij meer zichtbaarheid op LinkedIn? Meer klanten aantrekken? En werken aan merkversterking of 'brand building'? Speciaal voor kleine ondernemers heb ik de training 'Met zelfvertrouwen zichtbaar op LinkedIn' ontwikkeld.

Dit aanbod heb ik speciaal voor deze doelgroep ontwikkeld, omdat ik heb gemerkt dat zij het moeilijk vinden om frequent content te schrijven en te plaatsen. 

Workshop zelfverzekerd ondernemen

13 Apr 2024
0

Ik had er lage verwachtingen van. Ik twijfelde, zal ik komen, wel of niet... Maar, de workshop was leuk, bedankt!' Zo bedankte een van de deelnemers mij met een grote glimlach na de workshop 'Zelfverzekerd en authentiek ondernemen' die ik 4 april jl. bij StartUp Meierijstad gaf.

Workshop Zelfverzekerd en Authentiek Ondernemen

06 Feb 2024
0

Een jaar ondernemer: mijn eerste ton is binnen! Grapje. Ja, ik ben een jaar verder als zelfstandig ondernemer, maar ik heb nog geen ton op mijn bankrekening. Verre van dat.

2024: een jaar vol uitdagende projecten

01 Feb 2024
0

Wat staat er op de planning?

    1. Een boeiende, praktisch toepasbare leergang Mentale Fitheid, speciaal ontworpen voor scholen en onderwijspersoneel, gebaseerd op mijn 6 pijlers.
    2. Mijn allereerste boek.
    3. Mijn allereerste online training.

 

Nieuwe website: fris en fruitig!

30 Sep 2023
0

Een beetje spannend vind ik het wel: met de wereld mijn gloednieuwe website delen! Zakelijk, maar ook persoonlijk. Fris, eigentijds, duidelijk, simpel en niet te veel poespas. Tijdens het creatieproces had ik wel wat struikelblokken. Grootste struikelblok? Ikzelf. 

De maatschappelijke druk op startende ondernemers

22 Jun 2023
0

Hoe gaat het met je? En met je business? Heb je al klanten? Of: je bent zelfstandige? Wat doe je dan precies? En heb je het druk? Elke keer als ik met iemand praat komen deze vragen ter sprake. De ene keer vind ik het prima om deze vragen te beantwoorden, de andere keer niet. Wanneer ik het niet prima vind, dan voel ik weerstand en irritatie. In dit blog vertel ik waarom.

Jezelf kwetsbaar opstellen als ondernemer, is dat wel slim?

18 Apr 2023
0

"Je bent wel heel eerlijk en open in je blogs. Ben je niet bang dat dit tegen je gebruikt gaat worden?" Deze vraag werd mij onlangs gesteld. Een terechte vraag. En een vraag die me zeker heeft beziggehouden. Ik besloot al snel. Nee. Ik wil gewoon eerlijk zijn en me kwetsbaar durven opstellen. Ook al loop ik daardoor opdrachten mis. En daar heb ik vijf verschillende redenen voor. 

“Ik weet nog steeds niet wat ik wil op werkgebied. Waarom lukt het me niet om antwoord hierop te krijgen?”

06 Mar 2023
0

"Geld verdienen is het probleem niet. Maar ik zou zo graag meer werkplezier willen ervaren. Ik wil antwoord hebben op de vraag welke opdrachten mij echt gelukkig maken. Waarom lukt dat niet?" Deze vraag kreeg ik onlangs van een zelfstandig ondernemer die geïnteresseerd was in een coachingstraject. Een simpel antwoord is er niet. Er zijn talloze redenen waarom mensen niet goed weten wat bij ze past. Grote vraag is vooral: hoe kom je er wél achter?

Welke werkuitdaging wil ik? En waarom is het antwoord op deze vraag niet altijd eenvoudig?

22 Nov 2022
0

Sinds 1 november werk ik niet meer als psycholoog bij HumanCapitalCare. De komende periode neem jullie graag mee tijdens mijn eigen zoektocht naar een nieuwe werkuitdaging. Stap 1 is ontdekken wat ik wil. Hierbij is het vooral belangrijk om te ontdekken wat mij plezier geeft en waar ik echt blij van word. Voor mij (en voor veel mensen met mij) is dat niet altijd even eenvoudig. Niks om voor te schamen. Want waar je werkplezier van krijgt kan variëren naarmate je ouder wordt. Daarnaast krijgen we tijdens het leven te maken met verschillende factoren die jouw diepste werkverlangens kunnen vertroebelen. Wat zijn deze factoren?

Ondernemer en mama. Balans tussen werk en privé. Interview met Wendy Vogels

31 Jan 2017
0

De 38-jarige Wendy Vogels runt sinds 2011 Spa Huys in Oss, een welnessbedrijf waar klanten onder andere via lichaamsbehandelingen en yogalessen kunnen onthaasten, uitrusten en genieten. Vorig jaar november heeft Wendy Spa Huys voor kids geopend. Een unieke plek waar jongens en meisjes als prinsen en prinsessen worden behandeld. Naast twee bedrijven heeft Wendy ook een partner en een dochtertje van 1.

In deze uitzending van Mentaal Fit en Gezond praat ik met Wendy over de balans tussen werk en privé, vooroordelen over werkende moeders en natuurlijk mentale gezondheid.

Wat is succes? En maakt succes gelukkig?

20 May 2015
0

Succes is: een goede opleiding hebben, hoge cijfers, een mooie baan, een superstrak lijf, een geschikte partner, kinderen, een groot koophuis, de hipste kleding, veel geld en mooie spullen, een grote vriendenkring, een flitsende carrière en een hoge status. Of toch niet...?

Het ontstaan van het radioprogramma Mentaal Fit & Gezond

25 Aug 2014
2

'Ik heb een idee. Waarom maak je niet je eigen radioprogramma?' Net voordat ik in de radio-uitzending kwam van Inge Dümpel om geïnterviewd te worden over mijn leven als Indische vrouw, verraste Inge me 19 mei jl. met deze woorden. Van top tot teen kon ik het antwoord voelen. Een golf van positieve energie overspoelde me. Ik had geen enkele twijfel. 'Ja, dat wil ik!', riep ik dolenthousiast.

Lullen als Brugman

21 May 2014
0

"Volgens mij kun jij nog wel uren doorpraten." De technicus van Omroep Centraal wond er geen doekjes om. Na de uitzending Van de Padihalmen tot de Molens met Inge Dümpel werd ik er vriendelijk op gewezen dat ik kan lullen als Brugman.

Ont-moeten en ont-haasten

26 Mar 2012
0

De afgelopen weken had ik een missie. Een missie om op werkgebied te onthaasten zodat ik kon bijtanken. Het is gelukt. Ik voel me energieker, vrolijker en lekkerder in mijn vel.

Mag ik zelf denken en voelen wat ik wil?!

10 Feb 2011
2

Donderdagavond. Kijkende op mijn blog wordt het hoog tijd om wat te plaatsen. De onderwerpen vechten om mijn aandacht. Meningen, oordelen, gedrag, dilemma's, conflicten, beslissingen, werk. Wat heb ik een hoop gedaan deze week! Interviews gehouden, teksten herschreven, lessen gegeven, m'n training van zondag voorbereiden. De druk in mijn agenda sijpelt door in m'n hoofd. Toch houd ik me goed staande. Sterker nog, ik vind dat ik naar omstandigheden vrij relaxt ben.

Jij durft: zoveel geld?!

05 Feb 2011
4

Heerlijk om aan het zelfvertrouwen van mijn deelnemers te werken en ondertussen zelf keihard geconfronteerd te worden met het feit dat ik zelf hier en daar vertrouwen in mezelf mis. Nu ik met iets nieuws bezig ben ontpopt mijn onzekerheid als een vlinder uit haar coconnetje.