Mentaal fit en sterk: JIJ bepaalt.
Rubriek: Bewustwording • Mental Fitness 4U • Persoonlijk • Positief denken • 
"Volgens mij kun jij nog wel uren doorpraten." De technicus van Omroep Centraal wond er geen doekjes om. Na de uitzending Van de Padihalmen tot de Molens met Inge Dümpel werd ik er vriendelijk op gewezen dat ik kan lullen als Brugman.
Ja ik ging los. Tijdens de radio-uitzending wilde ik nog veel meer dingen vertellen, maar de tijd was gewoon op. Wat was dit leuk om te doen! Strak van de adrenaline reed ik naar huis. Ik kon alleen maar lachen. Wat voelde ik me blij en gelukkig. Als een film schoot mijn leven voorbij. Van negatief denken, somberheid en depressies naar puur geluk. Mijn kennis en ervaring zet ik nu in om andere mensen en bedrijven te helpen met hun mindset. Een gelukkig gevoel en positief denken kun je trainen. Ik ben het levende bewijs. Daarmee hoop ik nog veel mensen te kunnen helpen en inspireren.

Ben jij nieuwsgierig naar mijn Indische achtergrond? En wil jij meer weten hoe ik erbij ben gekomen om Mental Fitness 4U te ontwikkelen? Luister dan naar het radioprogramma 'Van de Padihalmen tot de Molens' met Inge Dümpel van 19 mei. Vanaf 14 minuten word ik geïntroduceerd. Luister ook naar het prachtige nummer My Child vanaf 3.15 minuten.

http://www.omroepcentraal.nl/mediatheek/audio
 

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar je gestuurd
     ter bevestiging van je reactie.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.

Vanzelfsprekend zijn er een paar gedragsregels betreffende de inhoud van je reacties.